Vårt företag

Söderbergs Bygg i Piteå AB är ett bygg- och träförädlingsföretag. Vi erbjuder professionella hantverkare till såväl industriföretag som till privatpersoner. Söderbergs Bygg grundades år 1989 och vi är idag 15 anställda. Företagets bas ligger i Jävre, 2 mil söder om Piteå. Välkommen!

Om Söderbergs bygg

Vår helhetssyn

Förutom nyproduktioner utför vi om- och tillbyggnationer, service på industrier, arbete med vattenskador, renoveringar, takläggning, avloppsinfiltrering och vvs-arbeten.

Vi är lyhörda för kundens önskemål när det gäller de olika objektens anpassningsförmåga då vårt byggsystem kan tillgodose de flesta smakriktningar.

Vi vill även framhålla vår helhetssyn på verksamheten i vår strävan att alltid leverera kundanpassade kvalitetsprodukter.

Vi kan branschen!

Vi kan om- och tillbyggnationer, service på industrier, arbete med vattenskador, renoveringar, takläggning och vvs och mycket mer!

Professionella hantverkare till såväl industri som privatpersoner!

Vi på Söderbergs bygg använder oss av våra egna maskiner och bilar.

Samarbeten

Vi har ett väl inarbetat samarbete med bl.a. de större försäkringsbolagen för din bekvämlighet.

Vi hoppas att vårt företag och våra produkter är av intresse för er. Tveka inte att kontakta oss om ni har något eller några önskemål som faller inom ramen för vårt kunnande.